reklama 11B

Kristína Vítek vítězkou na Sunshine Tour. Aleš Opatrný druhý s Colinem

ikonka

V pondělí 23. listopadu se opět dařilo českým jezdcům při Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera. Kristína Vítek vyhrála s Kamirez van Orchid´s v soutěži do 125 cm, Aleš Opatrný dojel těsně druhý s Colinem Z v soutěži 6 až 7letých koní.
23.11.2020 20:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Další část Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera uzavřel pondělní program, v němž dominovala Grand Prix s výškou překážek do 145 centimetrů. Aleš Opatrný ji však s Forewerem nedokončil.
 
České parkurové jedničce se však dařilo v soutěži pro 6 a 7leté koně s výškou překážek 125/135 centimetrů, v níž s Colinem Z obsadil výborné druhé místo. Od vítězství jej dělilo jen 15 setin sekundy.
 
O prvenství českých barev se postarala Kristína Vítek s Kamirez van Orchid´s. Na parkuru s výškou překážek do 125 centimetrů nezaváhala a čas 56,06 sekundy se nikomu překonat nepodařilo. V pondělní stotřicítce byla opět z našich reprezentantů nejlepší Kristína Vítek, tentokrát v sedle Chicco 419. Bezchybnou jízdou v čase 62,05 se zařadila na 9. příčku. Hned za ní se umístila její sestra Anna Marie na koni Lanoso. Cílem projela o 45 setin pomaleji. S Chacco´s Amke byla díky času 63,25 dvanáctá. 
 

Kompletní výsledky vč. videí najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

 

 

Foto archiv V Team Prague a screen foto



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE