reklama 11B

Češi úspěšní na Sunshine Tour. Opatrný třináctý v kvalifikaci do GP

ikonka

Od soboty 21. listopadu startují čeští jezdci na Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera. Aleš Opatrný v sedle Gentlemena Van Het Veldhov obsadil pěkné třinácté místo v kvalifikaci do Grand Prix. Dařilo se i sestrám Vítkovým.
21.11.2020 18:54  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Sobotní kvalifikaci do Grand Prix s výškou překážek 145 centimetrů absolvoval při Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera Aleš Opatrný na Gentlemenovi Van Het Veldhov bez penalizace a mezi více jak stovkou účastníků obsadil 13. řádek výsledkové listiny. 
 
S Forewerem zaznamenal v soutěži do 140 centimetrů dva trestné body za čas, a ty jej mezi 135 dvojicemi odsunuly až na 82. příčku. 
 

PSALI JSME: Ve Vejeru ukončíme letošní sezonu a zahájíme i tu příští, říká Opatrný

 
V soutěžích nižší kategorie jsme mohli držet palce dalším českým reprezentantům. Anna Marie Vítek s Mateo di Belle zvítězila na parkuru s výškou překážek 110 centimetrů. Její sestra Kristína byla druhá s Kamirez van Orchid´s. Šestá v této soutěži skončila Valentýna Kuková na koni Cool Scendy.
 
Mezi dekorovanými nechyběla Kristína Vítek ani v soutěži do 120 centimetrů. V té s Chicco 119 skončila sedmá. Bezchybně dokončila tento parkur i Valentýna Kuková s koňmi Udget du Rozel a Journal. Anna Marie Vítek s Lanoso jednou chybovala.
 
Pátý závodní týden pokračuje až do pondělí, kdy bude na programu již zmíněná Grand Prix. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE