reklama 11D

Aleš Opatrný: Na tři týdny míříme do Valencie a pak na Sunshine Tour

ikonka

Na přelomu října a listopadu se početná česká výprava v čele s Alešem Opatrným zúčastní mezinárodních skokových závodů ve španělské Valencii. „Zůstaneme tam tři týdny a pak pokračujeme na Sunshine Tour,“ prozradila česká parkurová jednička.
26.10.2020 10:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Od 29. října do 1. listopadu jsou vedle Aleše Opatrného přihlášeni na CSI ve španělské Valencii také Mariana Michlíčková, Linda Portychová a Viktorie Šusterová.
 
Minimálně část české výpravy zůstane ve Španělsku delší dobu a později by se mohli připojit i další naši reprezentanti. „Máme v plánu být ve Valencii tři týdny a pak se přesouváme do Vejer de la Frontera na Sunshine Tour. Tam jsou naplánované dvě túry – první od 20. listopadu a druhá o týden později, kdy by tam mělo proběhnout i tříhvězdové CSIO. Čekáme, zda pořadatelé akceptují přihlášku našeho týmu, pokud ano, tak by tam dorazili i ostatní členové reprezentace,“ prozradil Aleš Opatrný, který je již s koňmi na cestě. „Akorát přejíždíme z Francie do Španělska,“ upřesnil v pondělí dopoledne.
 

PSALI JSME: Olympijský magazín s parkurovým tématem. Hostem je Aleš Opatrný

 
„V prvním týdnu by měl jít Gentlemen VH Veldhof i větší soutěže a Grand Prix. S Forewerem plánuji pro začátek dvě stočtyřicítky,“ plánuje Opatrný. „Snad vše klapne a celý výjezd budeme moci zakončit účastí v Poháru národů,“ dodal. Vše bude záviset, zda všech dvanáct pořadateli pozvaných národních federaci vyšle své týmy, či nikoliv. Češi jsou tzv. na čekačce a jasněji by mělo být nejpozději v příštím týdnu. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE