reklama 11A

Dění v týdnu: CSIO ve Vejer de la Frontera s účastí Aleše Opatrného

ikonka

Ve čtvrtek 26. listopadu startuje ve španělském Vejer de la Frontera další mezinárodní parkurový mítink v rámu podzimní túry. Na start se postaví několik českých jezdců, které čekají soutěže CSI2*. V CSIO3* se představí pouze Aleš Opatrný.
23.11.2020 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Valentýna Kuková, Anna Marie Vítek, Kristina Vítek a Aleš Opatrný pokračují v účasti na Autumn Tour ve Vejeru ve Španělsku. Zatímco všechny tři jezdkyně nastoupí o posledním listopadovém víkendu do soutěží CSI se dvěma hvězdami, Aleše Opatrného čeká s jeho nejlepšími koňmi Forewerem a Genlemenem start v CSIO3*.
 
Skákat se začne ve čtvrtek 26. listopadu. O den později je na programu Pohár národů bez českého družstva. Velká cena CSIO3* s překážkami do 150 centimetrů se pojede v neděli a bude bodovaná do žebříčku FEI a zároveň slouží jako kvalifikační soutěž pro olympijské hry 2021.
 

Výsledky v CSI a CSIO Vejer jsou ZDE

 
Skokové závody CSI se budou konat i v jiných koutech Evropy. V Budapešti proběhne halové CSI2*, stejně tak v Belgii v Opglabbeeku. Pyrenejský poloostrov vedle akce ve Vejeru hostí také CSI v Barceloně a Olivě. V Portugalsku se odehraje CDI v Alter de Chao a CCI3* na známém závodišti Barroca d´Alva.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE