reklama 11D

Dění v týdnu: Češi se zapojí do Autumn Tour ve Vejeru de la Frontera

ikonka

Čeští parkuroví reprezentanti se zapojí do Autumn Tour 2020 tedy podzimní túry ve španělském Vejeru de la Frontera. Představí se tam čtveřice jezdců včetně Aleše Opatrného, který na Pyrenejském poloostrově tráví už čtvrtý týden.
17.11.2020 16:27  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Od 21. listopadu startuje ve Vejeru mítink CSI3*, který absolvují také čeští parkuroví jezdci. Do akce se zapojí Valentýna Kuková, Kristina Vítek, Anna Marie Vítek a Aleš Opatrný, který ve Španělsku pobývá už od konce října, kdy startoval na CSI ve Valencii.
 
Soutěže ve Vejeru potrvají do 23. listopadu, další část podzimní túry pak proběhne od 26. do 29. listopadu.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
 
V sousedním Portugalsku ve Vilamoura se během třetího listopadového týdne koná CSIO3* s Pohárem národů, který byl na programu v úterý 17. listopadu. Na startovní listině bylo dvanáct týmů. Účastnila se družstva Argentiny, Belgie, Brazílie, Francie, Německa, Itálie, Irska, Velké Británie, Švýcarska, Nizozemska, Španělska a domácí tým Portugalska.
 
V seznamu přihlášených jednotlivců jsou třeba Kevin Staut, Luciana Diniz, Eric van der Vleuten, Laura Renwick, Pius Schwizer nebo Gregory Wathelet. Čtvrteční Grand Prix tak slibuje skvělou podívanou. 
 

Výsledky můžete sledovat tady




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE