reklama 11C

Češi pokračují v účasti na Sunshine Tour. Kristína Vítek druhá a třetí

ikonka

V neděli 22. listopadu pokračovaly mezinárodní skokové závody ve španělském Vejeru de la Frontera, kterých se účastní i několik českých jezdců. Sestry Vítkovy byly na Sunshine Tour opět úspěšné v nižších soutěžích, Kristína skončila druhá a třetí.
22.11.2020 19:32  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V rámci Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera dokončila v neděli 22. listopadu Kristína Vítek na koni Lamborhini druhá v soutěži do 110 centimetrů. 
 
O úroveň výš se jí dařilo tentokrát s Kamirez van Orchid´s. V tomto případě obsadila na parkuru vysokém 120 centimetrů třetí příčku. Hned za ní se umístila Valentýna Kuková s Cool Sendy. 
 
Aleš Opatrný se představil ve třech soutěžích. S Colin Z jednou chyboval ve dvoufázovém skákání 125/135 centimetrů, jednu chybu dovezl i s Elegance ve stočtyřicítce. V sedle Gentlemena Van Het Veldhov odstartoval na úrovni 145 centimetrů, ale opět zaznamenal jednu chybu, a navíc jeden trestný bod za překročení času.
 

Kompletní výsledky vč. videí najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv V Team Prague a screen foto
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE