reklama 11C

Němci vyhráli Pohár národů ve Vejeru. Dánové jsou druzí, Irové třetí

ikonka

Ne často je v Poháru národů k vidění hned sedmnáct týmů. V sobotu 28. listopadu se tak stalo při CSIO3* ve španělském Vejeru de la Frontera. Vítězství ve dvoukolové soutěži do 145 centimetrů vybojovali Němci před Dány a Iry.
28.11.2020 17:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Pouze čtyři trestné body zapsali v prvním kole reprezentanti Německa při sobotním Poháru národů během CSIO3* ve španělském Vejeru de la Frontera. Dvě nuly zaznamenali Janne Fried Maeyer-Zimmermann na koni Chesmu KJ a David Will v sedle C Vier 2. 
 
S rozdílem pouhých dvou trestných bodů se umístili Dánové. Nemalou zásluhu na tom má dvakrát čistý Andreas Schou s Darc de Lux. Nechybovala ani dvojice Zascha Nygaard Andreasen a Chaccophanie, ale inkasovala v prvním kole jeden trestný bod za čas. 
 
Časomíru si dostatečně ohlídali Irové, kteří měli po první části soutěže nulu na bodovém kontě, ale v druhém kole obdrželi osm trestných bodů a museli se tak spokojit s pomyslným bronzem. Nejlepší výkony předvedl Mark Mc Auley s koněm Jasco VD Bisschop, jenž dovezl do cíle dvakrát nulu.
 
Opět s rozdílem dvou bodů následovali na čtvrté příčce Brazilci, mezi nimiž zářil Marlon Modolo Zanotelli s VDL Edgar M. Také Švédský tým měl ve svých řadách dvojici, jež si udržela čistý štít. Tvořil ji Fredrik Jönsson s Cold Play. Dvanáct trestných bodů v součtu znamenalo páté místo. To sdíleli s egyptskými jezdci, kteří nasbírali stejný počet bodů. Dvěma nulami jim pomohl Abdel Said s Jumpy van de Hermitage. 
 
Na dalších pozicích se umístili reprezentanti Maroka, Portugalska, Francie, Japonska, Belgie, Nizozemí, Kanady, Argentiny, Španělska, Velké Británie a Itálie. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Moises Basallote / Sunshine Tour



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE