reklama 11A

Aleš Opatrný a sestry Vítkovy jsou poslední týden na Sunshine Tour

ikonka

Poslední závodní víkend v sezoně 2020 má před sebou ve španělském Vejeru de la Frontera Aleš Opatrný. Ve čtvrtek 26. listopadu s Forewerem obsadil po čistém výkonu 15. místo v soutěži do 145 centimetrů. Startoval i s dalšími svěřenci.
27.11.2020 09:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
V nejvyšší soutěži úvodního dne šesté části podzimní Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera s překážkami do 150 centimetrů se Aleš Opatrný prezentoval na Gentlemenovi Van Het Veldhov. S ním dovezl do cíle pět trestných bodů. 
 
Čistou jízdu předvedl Opatrný s Elegance v soutěži do 140 centimetrů a nulu na bodovém kontě český reprezentant udržel i s Colinem Z v soutěži pro 6 a 7leté koně s výškou překážek 125/135 centimetrů, v níž se zařadil na 21. řádek výsledkové listiny. Do druhé desítky se pak vešel s Guccim na parkuru do 135 centimetrů. Dalším bezchybným výkonem vybojoval 19. příčku. 
 
Držet palce jsme mohli i sestrám Vítkovým. Na parkuru do 130 centimetrů skončila Kristína Vítek s MTF Starpower devátá, Anna Marie v sedle Chacco´s Amke se umístila hned za ní. Obě nezaznamenaly žádný trestný bod.
 

Kompletní výsledky vč. videí najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE