reklama 11D

Češi míří na šampionáty FEI. V posledním srpnovém týdnu jsou hned tři

ikonka

Poslední srpnový víkend přinese hned tři šampionáty Mezinárodní jezdecké federace, na které se chystají čeští reprezentanti. Voltižní jezdci míří na mistrovství světa, stejně jako drezurní mladí koně. Juniory čeká mistrovství Evropy ve všestrannosti.
24.08.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Hned tři šampionáty Mezinárodní jezdecké federace FEI se konají v týdnu od 23. do 29. srpna. Voltižní jezdce čeká seniorské mistrovství světa, které hostí Budapešť. V ženské kategorii by se měly představit Kateřina Kocurová a Kateřina Reslerová. Jan Hablovič nastoupí do soutěže mužů. Více k voltižnímu MS je TADY.
 
Ve Verdenu proběhne mistrovství světa mladých koní v drezuře. Libuše Mencke by měla nastoupit do úloh pro šestileté, a to s klisnami Bavalou a Kycara. Ariela Dvorská bude startovat s pětiletým s hřebcem Moschinem. Web šampionátu ve Verdenu najdete ZDE.
 
Svou vrcholnou akci má i všestrannost. Do švédského Segersjö míří junioři na mistrovství Evropy. Česko budou reprezentovat Eliška Ciarkowská s Kimou-H a Matěj Sukdolák na Figarovi. Web akce je ZDE.
 
Ilustrační foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE