reklama 11A

Týmovou soutěž v Monaku vyhráli Allen a Menezes

Dvojice jezdců Bertram Allen a Eduardo Menezes získala pro tým Valkenswaard United cenné body při dalším kole soutěže družstev Longines Global Champions League. To se konalo v neděli 26. června v Monaku. Více informací najdete v článku.
27.06.2016 11:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

LGCL v Monaku vyhrála dvojice reprezentující tým Valkenswaard United. Foto: LGCT / Stefano Grasso 

První ročník nového formátu soutěže družstev LGCL je v plném proudu. Na začátku sezony bylo sestaveno dvanáct družstev, z nichž vždy dva jezdci při každém mítinku startují v dvoukolové soutěži. Body dvojice z obou kol se sčítají.
 
Deváté klání tohoto seriálu bylo na programu v neděli 26. června a jelo se v Monaku. Pro nejvyšší bodový příděl si dojela irsko-brazilská dvojice Betram Allen a Eduardo Menezes jezdící za celek Valkenswaard United. Irský mladík sedlal koně Izzy By Picobello, a ani v jedné ze svých jízd nechyboval. Brazilec v sedle Caruschky shodil v prvním kole jednu překážku. Dvojice tak dojela s celkovým skóre 4 trestné body.
 
O chybu více měla na kontě sestava Daniel Bluman a Apardi a Schuyler Riley a Dobra de Porceyo. Výsledek jim stačil na druhé místo. Díky němu se Monaco Aces  drží stále v čele celkového bodování LGCL.
 
Třetí příčku brali jezdci z Antwerp Diamnod, které v Monaku reprezentovali Jos Verlooy (BEL) na Farfelu de la Pomme a Audrey Coulter (USA) a Alex. Ti si dovezli také dvě chyby, ale součet jejich časů byl vyšší než u jejich soupeřů z Monaco Aces.
 
Žebříček série vede stále družstvo Monaco Aces, na druhém místě jsou jezdci z Valkenswaard United a třetí místo drží Rome Gladiators.
 
Informace k LGCL najdete ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE