reklama 11A

V Grand Prix při GCT v Cannes kraloval Scott Brash

Britský jezdec Scott Brash v sedle Hello Forever triumfoval v Grand Prix při Longines Global Champions Tour v Cannes. Porazil tak silnou konkurenci, ve startovním poli bylo osm z TOP10 parkurových jezdců světa. Více najdete v článku…
12.06.2016 17:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: LGCT / Stefano Grasso

Padesátka špičkových parkurových jezdců se postavila v sobotu 11. června na start Grand Prix v rámci osmého kola Longines Global Champions Tour, které se konalo v Cannes. Do druhého kola Velké ceny s překážkami do 160 cm postoupilo jako obvykle osmnáct dvojic. Oba parkury bez chyb nakonec dokázali překonat pouze čtyři jezdci, kteří se o prvenství následně rozeskakovali.

Divákům předvedli skvělou podívanou, když všichni čtyři nezaváhali ani na trati rozeskakování, a o jejich pořadí tak rozhodl čas. Nejrychleji překonal parkur Scott Brash s valachem Hello Forever, který projel cílem v čase 37,98 sekund. O sedm desetin sekundy delší čas potřebovala Edwina Tops-Alexander s Lintea Tequilou. Třetí dokončil Daniel Deusser na Equita van´t Zorgvliet a čtvrtý bezchybný byl Roger Yves Bost na Sangria du Coty.

Scott Brash, který v Cannes vyhrál Grand Prix už podruhé, ke svému koni řekl, že je opravdu výborný, ale je mladý a jeho nejlepší čas ještě přijde.

Žebříček LGCT vede německý jezdec Christian Ahlmann, na druhé místo se vyšvihla Edwina Tops-Alexander a na třetí příčku se posunul Bertram Allen.


Kompletní informace k LGCT najdete ZDE
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE