reklama 11A

GCL v monackém kole přivítá 12 týmů

V rámci Global Champions League v Monaku se jezdci představí již při devátém kole, a tak se zvyšuje boj o přední příčky. V rámci tohoto dílu se na start postaví dvanáct týmů, jejichž členi se utkají o další body do žebříčku během neděle 26. června…
24.06.2016 20:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Vítězové z Cannes a aktuálně nejvíce bodující jezdci za tým Monaco Aces  se pokusí navázat na další úspěch a i v Monaku uspět. Na start se postaví Daniel Bluman a Lisa Nooren, která věkem spadá do kategorie U25. Pro Lisu to bude debut v této soutěži. „Je výborné, že to nám, mladým jezdcům, dává šanci zúčastnit se takových soutěží a bojovat proti těmto jezdcům na CSI5*,“ popsala jezdkyně.

Dvojice to však nebude mít vůbec jednoduché, neboť mimo jiné budouhledáčku také domácích fanoušků. A o prosazení se na první příčku se pokusí další soupeři, mezi nimi i Valkenswaard United, kteří ztrácí pouze 6 bodů a vedoucí tým. V Monaku za něj odstartuje Bertram Allen a Eduardo Menezes.

třetí pozice pak zaútočí Rome Gladiators, kteří ztrácí další 4 body a na kontě mají 180 bodů. Za tento tým odstartuje Laura Renwick a Marlon Zanotelli, tedy dvojice, která získala úspěch v Chantilly.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva GCL

 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }