reklama 11D

Tým Cascais Charms vyhrál 4. kolo LGCL v Šanghaji

V Šanghaji se v neděli 1. května konalo další kolo týmové soutěže Longines Global Champions League, při které závodí dvoučlenné celky složené z nejlepších parkurových jezdců světa v dvoukolové soutěži. V Šanghaji vyhrála dvojice z Cascais Charms.
02.05.2016 09:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: LGCT / Stefano Grasso

Před zahájením prvního kola LGCL v Miami byli účastníci seriálu rozděleni do dvanácti družstev pojmenovaných po jednotlivých zastávkách túry. Z každého družstva v daném kole nastoupí dvojice, skáčou v dvoukolové soutěži a jejich výsledky se sčítají.
 
Na kolbišti v Šanghaji se dařilo nejlépe ryze německé dvojice Andreas Kreutzer a David Will, kteří reprezentují Cascais Charms. Celkem čtyři jízdy dokončili s 2 body, které inkasoval David Will na Monodie H v druhém kole za překročení stanoveného času. Andreas Kreutzer se Zerafinou byl dvakrát čistý.
 
Druhé místo brali se 4 trestnými body Brazilec Eduardo Menezes, který sedlal Caruschku a Ital Alberto Zorzi s Fair Light van T Heike. Ti jezdí za Valkenswaard United, kteří se tak dostali do průběžného vedení série.
 
Třetí nejvyšší bodový příděl si z Asie dovezli Gregory Wathelet na Eldorado van het Vijverhof a Olivier Philippaerts s Henna de Goedereede. Body připsali družstvu Paris Jets.
 
Výsledky ze soutěže v Šanghaji najdete ZDE
 
Všechny informace k LGCL jsou POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE