reklama 11C

Ženský tým vyhrál Global Champions League Madrid

V neděli 22. května se jelo ve španělské metropoli Madridu další kolo týmové série Longines Global Champions League. V dvoukolové soutěži, kde se sčítají výsledky dvojic, se z vítězství radovaly dvě ženy z týmu Rome Gladiators…
22.05.2016 22:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: LGCL / Stefano Grasso

Dvojice žen se stejným křestním jménem ovládla šesté kolo týmové série Longines Global Champions League v Madridu. Laura Kraut (USA) a Laura Renwick (GBR), které bojovaly v barvách celku Rome Gladiators, nasbíraly za čtyři jízdy jen 4 body za jedinou chybu. Tu udělala Laura Kraut s koněm Confu ve své druhé jízdě. Laura Renwick, jíž zastihl madridský mítink ve skvělé formě, nezaváhala s Bintangem ani jednou.

Druhou příčku vybojovali jezdci z Cannes Stars, kteří na vítězství ztráceli pouhý bod. Roger-Yves Bost (FRA) na Sunshine du Phare měl jednu chybu v druhém kole a Marco Kutscher s Clenurem inkasoval právě jeden bod za překročení času druhého kola.

Smíšená dvojice Audrey Coulter (USA) a Harrie Smolders (NED) zastupující Antwerp Diamonds dojela třetí. Američanka s koněm Alex chybovala jednou, stejně jako Nizozemec, který sedlal Aiyetora. Obě dvojice inkasovaly v druhých jízdách.

Průběžné vedení série drží stále družstvo Valkenswaard United, na druhé příčce je Monaco Aces a třetí jsou Antwerp Diamonds.

Kompletní výsledky z LGCL najdete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE