reklama 11A

Italská radost v Grand Prix při monackém kole LGCT

V Monaku se v sobotu 25. června jela devátá Grand Prix v rámci okruhu Longines Global Champions Tour. V extrémně silné konkurenci dvaačtyřiceti dvojic z celého světa uspěli jezdci Itálie, když brali první i druhé místo. Více se dočtete v článku.
26.06.2016 11:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: LGCT /Stefano Grasso 

Kurzem Grand Prix s překážkami do 160 cm v prvním kole prošlo čistě neuvěřitelných šestnáct dvojic, které pro druhou část doplnili ještě dva jezdci s chybou. Nejlepší pozici si před rozhodující jízdou připravil Němec David Will na Mic Mac Du Tillard. V druhém kole však chyboval a propadl se výsledkovou listinou. Kdo chtěl pomýšlet na vítězství, nesměl chybovat ani v jedné jízdě.
 
To se nakonec podařilo devíti dvojicím, a tak o jejich pořadí muselo rozhodnout rozeskakování. V něm byl bezchybný a nejrychlejší nejlepší italský jezdec posledních sezon Emanuele Gaudiano na Caspar 232, jehož čas měl hodnotu 36,64 sekund. Druhé místo získal další italský jezdec Piergiorgo Bucci a Casallo Z s časem 37,37. Třetí dojel Rolf-Göran Bengtsson (SWE) a Casall ASK.
 
Výsledky z Grand Prix v Monaku najdete ZDE



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE