reklama 11B

Španělsko-brazilská dvojice vyhrála LGCL Chantilly

Ve dnech 27. – 29. května se v Chantilly odehrálo další kolo Longines Global Champions Tour. Na programu ovšem nebyly pouze parkury této série, ale v poslední den závodů se také konala týmová soutěž dvojic, která je pro letošní rok novinkou.
30.05.2016 12:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Gonzalo Anon Suarez na Qlamp d´Ivraie byl členem vítězné dvojice. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Soutěž dvojic, které reprezentují jedno z dvanácti speciálně sestavených družstev, nese název Longines Global Champions League, a letošní rok je její premiérový. Každé z koltradiční LGCT provází v nedělním programu tato novinka.

V Chantilly se tak soutěž jela v neděli 29. květnaposedmé. Tentokrát si nejvíce bodů do průběžného pořadí zapsala dvojice jezdců Pedro Veniss (BRA) na For Felicila a Gonzalo Anon Suarez (ESP) s Qlamp d´Ivraie, kteří jezdí za celek Madrid in Motion.

Španělsko-brazilské duo dokončilo dvoukolovou soutěž v součtu s pouhými 2 trestnými body. V obou kolech dovezl Gonzalo Anon Suarez 1 bod za překročení stanoveného času.

Na druhém místě dojela dvojice z Rome Gladiators ve složení Laura Renwick (GBR) na Heliodor Hybris a Marlon Modolo Zanotelli (BRA) s Valetto Jx. Ti inkasovali 4 body za jedno shození Laury Renwick.

Třetí nejvyšší počet bodů si po Chantilly připíše Cannes Stars, které zastupovala ryze nizozemská dvojice Kevin Jochems na Zanzibarovi a Roosje Brouwer na Van Helsing. Jejich skóre bylo 6 trestných bodů, které obdržel druhý jmenovaný jezdec.

Průběžné bodování vede tým Valkenswaard United před druhým Monaco Aces a třetím Rome Gladiators.


Výsledky z LGCL najdete na webové stránce ZDE

 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE