reklama 11D

Duo Allen a Whikater při GCL opět nepřekonatelní

Během pátku 6. května se v Hamburku uskutečnilo další kolo Global Champions League. Při soutěži CSI5* si pro druhé vítězství v tomto seriálu během letošního roku dojelo duo Bertram Allen a John Whitaker, kteří vedle bezchybného konta zajeli rychle…
06.05.2016 23:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

dosud pěti proběhnutých kol si pro plný počet 30 bodů dojel pouze jeden tým dvakrátdruhé vítězství přidali právěHamburku John Whitaker a Bertram Allen, kteří bojují za tým Valkenswaard United.

O vítězi rozhodoval čas, neboť první dva týmy dokončili bez trestných bodů. V součtu času si nakonec lépe vedl právě tým ve složení John Whitaker a Bertram Allen, a to o tři vteřiny. Tento náskok získalprávě Bertram Allen, který startovaltýmu jako druhý. Proti prvnímu kolu výrazně zrychlil a cílem projel o více jak 10 vteřin rychleji než v prvním kole. Zcela nejrychlejší jízda ze všech startujících nakonec týmu vynesla prvenství.

 Druhé místo získal tým Antwerp Diamonds ve složení Audrey Coulter a Harrie Smolders před třetím družstvem Rome Gladiators, kde bojovali Laura Kraut a Marlon Modolo Zanotelli.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }