reklama 11B

Parkurové hvězdy se po OH chystají do Říma na LGCT

Ve čtvrtek 8. září se po přestávce, kdy se jezdci účastnili olympijských her v Riu, rozjede znovu soukolí parkurové série Lognines Global Champions Tour. Tentokrát se elita skokového sportu sjede v italské metropoli. Účast slíbili znovu TOP sportovci
04.09.2016 10:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Série LGCT se po olympijské pauze přesouvá do Říma. Foto: LGCT / Stefano Grasso
 
V areálu římského sportoviště Stadio dei Marmi se ve dnech 8. až 11. září bude konat třinácté kolo LGCT. Po olympijské pauze přislíbili účast opět ti nejlepší z nejlepších.
 
Nebude chybět vedoucí jezdkyně Edwina Tops-Alexander (AUS) i druhý muž pořadí Švéd Rolf-Goran Bengtsson. Ten bude navíc obhajovat vítězství v Grand Prix 2015, kterého dosáhl se svou jedničkou hřebcem Casallem ASK.
 
Ir Bertram Allen, jenž je čtvrtý, také bude v Itálii závodit, stejně jako legendární Němec Ludger Beerbaum, který drží momentálně pátou příčku. Beerbaum letos dokázal vyhrát v sériidvě Grand Prix – v Hamburku a v Chantilly. 
 
Z dalších jezdců stačí jmenovat Johna Whitakera, Bena Maher, Maikel van der Vleutena či Lucianu Diniz, abychom si mohli být jisti, že i toto kolo zažije špičkový skokový sport.
 
Do Říma zavítá také domácí jezdec číslo jedna Emanuelle Gaudiano, aby změřil síly mimo jiné také se světovou dvojkou Simonem Delestrem (FRA) či výbornými německými jezdci Marco Kutscherem a Marcusem Ehningem.
 
Hlavní soutěž LGCT Grand Prix Říma se pojede v sobotu 10. září. O den později je na programu týmové klání Longines Global Champions League.
 

Více najdete na webu LGCT pod tímto odkazem

 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE