reklama 11B

Bengtsson sebral Francouzům vítězství v GCT

Švédský reprezentant Rolf-Göran Bengtsson nastupoval jako poslední do rozeskakování dvoukolové soutěže Global Champions Tour v Paříži. V sobotu 2. července nakonec dokázal s Casallem ASK dokončit nejrychleji a vzít Francouzům výhru…
02.07.2016 21:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

dvoukolové soutěži dalšího kola Global Champions Tour se podařilo celkem šesti jezdcům postoupit do napínavého rozeskakování, přitom přesně polovina reprezentovala domácí Francii.

rozeskakování se dalo na mnoha místech velmi zkrátit. Rychlejší a velmi riskantní jízdu zvolil Simon Delestrekoněm Hermes Ryan a zdálo se, že mu vítězství opravdu neunikne. Dokončil do dobynelepším čase, se solidním náskokem na soupeře. A na startu čekali již jen dva jezdci.

Senzačním výkonem však nakonec získal výhru Rolf-Göran Bengtsson. Nájezdem na třetí překážku od konce, kterým byl kolmý skok, získal několik cenných vteřin, neboť ji najel nejen zešikma, ale takéminimálního možného obratu. Přestože jeho jízda na pohled nevypadala tak dravě jakopřípadě Delestreho, i díky dobrému zrychlení a ideálnímu odskoku do závěrečného oxeru se nakonec radovala právě švédská dvojice. Na Delestreho měli náskok 52 setin sekundy.

Elitní trio uzavřela další francouzská dvojice, Pénélope Leprevostkoněm Vagabond de la Pomme.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE