reklama 11A

Vítězný double pro Renwick na GCT Madrid

Zástupkyně Velké Británie Laura Renwick měla skvělý úvodní den pátek 20. května, a to v rámci Global Champions Tour v Madridu. V otevírací soutěži závodů si na konto připsala dvojí vítězství a předvedla, že má skvělou formu…
21.05.2016 16:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Laura Renwick se svými dvěma nejlepšími koňmi předvedla skvělé vystoupení. Zvítězila totižobou soutěžích při CSI5*, kterými byly parkury 145 a 150 centimetrů vysoké. Proti se na startu postavilo velmi kvalitní pole nejlepších jezdců světa, nikomu se však tuto britskou reprezentantku nepodařilo překonat.

Ve španělské aréně však byla vidět napínavá podívaná, neboť v nejvyšší soutěži rozhodovali mezi nejlepšími 13 jezdci dokonce desetiny a setiny vteřiny.  K tomu se vyjádřila i vítězka, když řekla: „Jsem z toho všeho ještě v šoku. Navíc bych nečekala, že ještě 13. umístěný dosáhne na stejnou vteřinu jako já.“ Jednalo se přitom o soutěž jedoucí se na dvě fáze. Elitní třináctka měla před desetinou čárkou zapsán výsledek 26 vteřin. O pořadí tak rozhodovaly skutečně minimální rozdíly.

Za vítězkou Laurou Renwick s koněm Bintang II se na druhé místo dostal Olivier Philippaerts sedlající H&M Challenge v. Begijnakker. Nejlepší trojici doplnil Kevin Staut a Ayade de Septon et HDC.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: www.globalchampinstour.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE