reklama 11A

Hamburské kolo LGCT má za sebou zahajovací soutěže

Ve středu 4. května odstartovalo v Hamburku páté kolo Longines Global Champions Tour zahajovacím skákání s překážkami do 140 cm. Ve čtvrtek ráno pak závody pokračovaly dvoufázovým skákáním do 150 cm. Komu se dařilo, se dočtete v článku.
05.05.2016 10:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Omer Karaevli v sedle Rabane de Sury vyhrál zahajovací skákání LGCT v Hamburku. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Turecký jezdec Omer Karaevli, který je českým fanouškům známý díky několikaměsíčnímu boji s Alešem Opatrným o jediné postupové olympijské místo, vyhrál zahajovací skákání při LGCT v Hamburku. Klasická stočtyřicítka na čas přitáhla na start celkem šestapadesát dvojic.
 
Karaevli v sedle Rabane de Sury překonal parkur bez trestných bodů v čase 59,57 sekund. Více než dvě sekundy na něj ztrácel druhý Ital Emanuele Gaudiano, který závodil s Cascadeurem a třetí příčku vybojoval Kolumbijec Daniel Bluman na Sancha LS.
 
Čtvrteční soutěžní maraton, který nepřináší divákům jen soutěže LGCT, ale také CSI3* a drezurní CDI, zahájil skákáním do 150 cm. S dvoufázovým parkurem si nejlépe poradil Pius Schwizer (SUI) s Leonardem de la Ferme. Druhý nejlepší výsledek zajel domácí jezdec Hans-Dieter Dreher s Cool and Easy a třetí místo patřilo také Němci Felixovi Hassmannovi v sedle Cayenne.
 
Kompletní výsledky můžete sledovat ZDE a také na webu LGCT TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE