reklama 11B

Devadesátka EquiTV z Freestylů v paradrezuře WEG

ikonka

V paradrezurních soutěžích při Světových jezdeckých hrách v Tryonu se rozdávaly tři sady medailí. Vedle úvodních úloh jednotlivců a hodnocení družstev to byly také volné sestavy, neboli Freestyly. Podívejte se na souhrn v Devadesátce EquiTV.
28.09.2018 08:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKU Z PARADREZURNÍCH FREESTYLŮ NA WEG SLEDUJTE TADY

V sobotu 22. září se v Tryonu v rámci Světových jezdeckých her jely volné úlohy v paradrezuře. Ve všech pěti Gradech se nakonec z vítězství radovali stejní jezdci, kteří už zlaté medaile získali v úvodních úlohách o několik dní dříve. Ve skupině I se stala mistryní světa Italka Sara Morganti v sedle třináctileté hnědky Royal Delight. Za svůj výkon získala známku 78,867 %.

Ještě o jednu desetinu více dostala vítězka Gradu II dánská reprezentantka Stinna Tange Kaastrup, která závodila s valachem Horsebo Smarties. V třetím Gradu nenašla přemožitele nizozemská jezdkyně Rixt van der Horst, jež si s osmiletou Findsley vyjela více než 77 %. Další z nizozemských reprezentantek Sanne Voets si dojela pro druhé individuální zlato v Tryonu ve skupině s číslem IV. Sedlala valacha Demantura a dostala známku dosahující bezmála 80 %.

Nejvyšší hodnocení ze všech freestylů obdržela za svůj výkon vítězka Gradu V britská jezdkyně Sophie Wells. Rozhodčí jí za volnou sestavu s tmavým hnědákem C Fatal Attraction dali přes 80,7 %. Češka Anastasja Vištalová startující v Gradu I s klisnou Dominique se do volných jízd nekvalifikovala. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE