reklama 11C

Devadesátka EquiTV z paradrezury jednotlivců WEG

ikonka

Z paradrezurních soutěží, které se konaly při Světových jezdeckých hrách, jsme pro vás připravili hned tři Devadesátky EquiTV. Ta první je věnovaná úvodním úlohám jezdců ve všech Gradech, ze kterých vzešli první medailisté…
25.09.2018 12:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKA Z ÚVODNÍCH PARADREZURNÍCH ÚLOH JE ZDE

Úvodní paradrezurní úlohy byly při Světových jezdeckých hrách v Tryonu rozděleny do dvou soutěžních dní. V úterý 18. září závodili jezdci zařazení do skupin neboli takzvaných Gradů II, IV a V a v ten samý den byly rozdány v těchto skupinách také první sady medailí. V takzvaném Gradu II nenašla přemožitele Dánka Stinna Tange Kaastrup v sedle koně Horsebo Smarties, jež si vyjela známku 72,735 procenta.

Ve „čtyřce“ dostala nejvyšší hodnocení bezmála 74 procent nizozemská jezdkyně Sanne Voets s desetiletým ryzákem Dematurem N.O.P. Páté skupině dominovala reprezentantka Velké Británie Sophie Wells. Ta za svůj výkon s valachem C Fatal Attraction obdržela 75,429 procent.

O den později se závodilo v „jedničce“ a „trojce“. V Gradu I nastoupila česká jezdkyně Anastasja Vištalová. Sedlala klisnu Dominique a dosáhla s ní na 14. místo se známkou přesahující 66 procent. Mistryní světa v této skupině se stala Italka Sara Morganti, která s klisnou Royal Delight dostala bezmála 75 procent. V soutěži pro skupinu III vyhrála nizozemská dvojice Rixt Van Der Horts a Findsley. Pro zlato si dojela se známkou dosahující téměř 74 procent.
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE