reklama 11D

Devadesátka EquiTV z patnácté GCL v Římě

ikonka

Patnácté kolo seriálu Global Champions League se jelo během druhého zářijového víkendu v Římě. Pražští lvi tam dosáhli druhého nejlepšího umístění v letošní sezoně, velkou zásluhu na tom měla Anna Kellnerová. Podívejte se na krátký souhrn…
14.09.2018 13:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKA EQUITV Z ŘÍMA JE K ZHLÉDNUTÍ ZDE

Jednu z posledních možností sbírat body do seriálu Global Champions měli elitní parkuroví jezdci při patnáctém kole, které ve dnech 7. až 9. září hostil Řím. Do ligové soutěže družstev nastoupili v barvách Prague Lions švédský jezdec Peder Fredricson a česká reprezentantka Anna Kellnerová.

Fredricson v sedle hřebce Hansonna WL překonal první páteční kolo s překážkami do 155 centimetrů bez zaváhání. Jeho jízdu následovala Anna Kellnerová se Silverstonem G a předvedla naprosto rutinovaný výkon. S přehledem dokázala zopakovat nulu a Pražští lvi se po první části ujali vedení.

Anna Kellnerová si i se sobotním parkurem poradila skvěle. Se Silverstonem znovu dokončila těžký parkur bez chyb a tým tak stále držel šanci zopakovat triumf, jehož dosáhl při druhém letošním mítinku v Miami na Floridě. Peder Fredricson s Hansonnem procházel parkurem bez problémů až k předposlední překážce. Nezvyklý profil s vyobrazenou římsou vlčicí a dvojčaty Romulem a Remusem vyvedl koně z rovnováhy a dvojice si zapsala čtyři trestné body za neposlušnost. Celkem jich nakonec s penalizací za čas dovezla šest, což pro Pražské lvy znamenalo třetí místo. 

Vysoká pozice v předposledním kole ligy jim však definitivně zajistila účast ve finále při prosincovém PlayOffs v pražské O2 areně. Nejvyšší počet bodů do tabulky si zapsali Miami Celtics, kteří jako jediní předvedli čtyři čisté jízdy. Na druhé místo se vmáčkli jezdkyně ze St. Tropez Pirates.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE