reklama 11C

Devadesátka EquiTV z MČR ve Working Equitation

ikonka

V Královicích se začátkem září konal Národní šampionát ve Working Equitation pod hlavičkou spolku Working Equitation Česká republika. Vypsány byly soutěže pro děti, juniory a seniory a EquiTV vám z nich přináší souhrnnou Devadesátku.
06.09.2018 10:41  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

DEVADESÁTKA EQUITV Z MČR WORKING EQUITATION

Národní šampionát ve Working Equitation pod hlavičkou spolku Working Equitation Česká republika se konal ve dnech 31. srpna až 1. září v Královicích u Slaného. Mistrovství v disciplíně, při které je kladen důraz na maximální přiježděnost koně a soulad jezdce se čtyřnohým partnerem, bylo vypsáno ve třech různých kategoriích. Zlatou medaili mezi dětmi vybojovala Kristýna Maternová v sedle Gin Tonica, jež ovládla jak zahajovací drezurní zkoušky, tak test ovladatelnosti. Mezi juniory nenašla přemožitele Barbora Pleskačová s kladrubským koněm Sacamoso Margeta. Pomohl jí zejména výborně zajetý drezurní test. 

Seniory čekaly tři zkoušky. Vedle drezury a testu ovladatelnosti jeli také test rychlosti. Těsně pod stupni vítězů zůstala Kateřina Pejšmanová na koni Gallardo Car. Bronz si z Královic odvezla dvojice Šárka Kopecká a Gin Tonic. Té vyšly hlavně testy ovladatelnosti a rychlosti, v nichž předvedla druhý nejlepší výkon. Dílčí druhou část šampionátu vyhrála Tereza Slabá s koněm Dollom Valmont. Tím si pomohla k celkovému druhému místu a titulu vicemistryně republiky. Pro zlato si dojel díky vyrovnaným výkonům jediný muž ve startovní listině Břetislav Růžička, který sedlal Legolase. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE