reklama 11D

Devadesátka EquiTV z drezurní GP Special na WEG

ikonka

Ze dvou medailových soutěží jednotlivců v drezuře se při Světových jezdeckých hrách v Tryonu jela nakonec jen jedna, a to Grand Prix Special, kterou si připomeneme v tomto dílu Devadesátky EquiTV. Freestyly musely být kvůli počasí zrušeny.
19.09.2018 19:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU Z DREZURY NA WEG SLEDUJTE ZDE

V pátek 14. září se v rámci Světových jezdeckých her v Tryonu jely drezurní úlohy Grand Prix Special, z nichž vzešli držitelé individuální medailí. Německá jezdkyně Isabell Werth předvedla v sedle klisny Belly Rose výkon, za který dostala od rozhodčích více než 86 procent. Vyšší hodnocení nikdo ze soupeřů nezískal, a tak Werth přidala do sbírky druhou zlatou medaili z letošního vrcholu sezony. Tu první vybojovala o den dříve se svými kolegy v soutěži družstev.

Druhé místo obsadila domácí dvojice Laura Graves a Verdades. Předvedla úlohu oceněnou známkou 81,717 procent. Jen o necelé tři desetiny nižší hodnocení obdržela britská šampionka z jezdeckých her z roku 2014 Charlotte Dujardin v sedle klisny Mount St John Freestyle. Tentokrát si dojela pro bronz. 

Vrcholem v soutěžích drezury na Světových jezdeckých hrách měly být volné sestavy Grand Prix. Na programu byly v neděli 16. září. Pořadatele však od začátku akce trápilo špatné počasí, Severní Karolínu zasáhl hurikán Florence. Nedělní soutěže v jiných disciplínách byly z důvodu silného deště přesunuty na další dny, jenže drezury se odjet později nemohly. Překážkou byly plánované odlety koní, které už žádným způsobem nešlo odsunout. Diváci se tak nejatraktivnější soutěže v podání nejlepších dvojic světa nedočkali.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE