reklama 11B

Devadesátka EquiTV z paradrezury týmů na WEG

ikonka

Podívejte se na krátkou souhrnnou reportáž EquiTV ze soutěže družstev v paradrezuře při Světových jezdeckých hrách v Tryonu. Soutěž se hodnotí napříč jednotlivými Grady. Z medailí se radovali jezdci Nizozemí, Velké Británie a Německa.
26.09.2018 10:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKU ZE SOUTĚŽE PARADREZURY TÝMŮ SLEDUJTE ZDE

V rámci paradrezurní disciplíny se v pátek 21. září při Světových jezdeckých hrách v Tryonu rozdávaly medaile také nejlepším týmům. Výsledky byly vyhodnoceny napříč skupinami takzvanými Grady, do kterých jsou jezdci zařazeni podle stupně postižení. Nejlépe si v součtu vedli reprezentanti Nizozemí ve složení Frank Hosmar, Nicole den Dulk, Rixt van der Horst a Sanne Voets. Právě poslední jmenovaná jezdkyně v sedle desetiletého valacha Demantura dosáhla na nejvyšší známku ze všech nizozemských jezdců, a to 76,550 %. 

Pro stříbrné medaile si při ceremoniálu přišli členové britského družstva. Vysokým hodnocením přesahujícím 77 % se blýskla Sophie Wells na C Fatal Attraction. Celek tvořili dále Lee Pearson, Natasha Baker a Erin Francis Orford. Třetí místo vybojovali Němci. Nejvýše z nich byla hodnocena Elke Philipp s oldenburským hřebcem Fuerst Sinclair, která si vyjela více než 74 %. Bronz si vedle ní z Tryonu odvezli také další zástupci Německa Angelika Trabert, Steffen Zeibig a Regine Mispelkamp.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE