reklama 11D

Devadesátka EquiTV z MČR Working Equitation CSWE

ikonka

V polovině září se v Českých Budějovicích konalo II. mistrovství České republiky ve Working Equitation pod hlavičkou CSWE. Připraveny byly soutěže ve třech kategoriích. Připomeňte si je v souhrnné reportáži Devadesátce EquiTV...
26.09.2018 16:44  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKA EQUITV Z MČR WORKING EQUITATION V BUDĚJOVICÍCH

České Budějovice hostily ve dnech 15. a 16. září druhé mistrovství České republiky ve Working Equitation pod hlavičkou Czech Society for Working Equitation. V neděli byly na programu testy zručnosti a rychlosti. Rozhodování se ujala naše národní rozhodčí Jana Bílková, jako druhý rozhodčí bylo nominován z Portugalska pozvaný Mario Pimentel. Pomocným rozhodčím byl João Ralão Duarte, který v dopoledních hodinách rozhodoval svod a výstavu koní na prvním Lusitano Festivalu konaném souběžně s touto akcí.

V kategorii třídy Z Budweis Open nenašla přemožitele Nikola Márová se svým koněm Zippo Firelight. Ti uspěli jak v sobotním drezurním testu, tak v testu ovladatelnosti a právem si dojeli pro první příčku v celkovém hodnocení. Druhou příčku obsadila Barbora Vondroušová na koni Silver Cool Duck a jako třetí s v celkovém hodnocení umístila Martina Kolářová s koněm Holly Golly Boogie. 

Další soutěžní kategorií byla třída Z, ze které vzešla juniorská mistryně Olga Maria Folkmanová na plemenném lusitánském hřebci Quiosque. Druhé místo vybojovala Veronika Srbová na belgické teplokrevné klisně Carrera a třetí místo získala Ivana Štěfková s kříženkou Mercy.

O mistrovský titul ve Working Equitation se bojovalo také v třídě S. Obhájit prvenství z roku 2017 se povedlo Stanislavě Kindlové na lusitánském hřebci Fausto. O vítězství rozhodl dramatický test rychlosti. Pro titul vicemistra republiky si dojela Jitka Pitrová s koněm Neapolitano a bronzovou medaili získala Pavlína Kristová na koni Carbonero.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE