reklama 11D

Dauhá zažije tři dny špičkového skokového sportu

Za necelý měsíc, ve dnech 3. – 5. listopadu, se v katarském Dauhá odehraje finále série parkurových závodů Longines Global Champions Tour. Katar očekává tři dny špičkového skokového sportu v podání světové elity…
11.10.2016 19:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Finále LGCT hostí stadion Al Shaqab. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Finále LGCT hostí katarský stadion Al Shaqab v Dauhá. Vrchol celého finále soutěže Grand Prix je a programu v sobotu 5. listopadu od 17.15 hodin místního času. Padesát špičkových jezdců se po západu slunce utká nejen o celkové prvenství v sérii, ale také o podíl na dotaci ve výši 450.000 EUR. 
 
Všechny oči se budou upírat hlavně ke dvěma jezdcům, kteří jsou nejvýše postavení na žebříčku LGCT. Buď poprvé v historii vyhraje švédský reprezentant Rolf-Göran Bengtsson, nebo potřetí získá titul Australanka Edwina Tops-Alexander. 
 
Diváci i jezdci se mohou těšit na poctivě postavený parkur do 155 cm, který je na programu před Grand Prix, a v kterém si nejlepší jezdci mohou přijít na více než čtvrt milionu eur.  
 
Poprvé v historii zažije také prestižní okruh finále nové týmové série Longines Global Champions League, které proběhne 3. října. Adepty na první titul mají družstva Valkenswaard United, Antwerps Diamond, Rome Gladiators, která musí bojovat až do konce, což slibuje skvělou a napínavou podívanou.
 

Více o LGCT najdete ZDE

Zdroj: Tisková zpráva LGCT 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE