reklama 11A

Páteční den na LGCT Řím pro Simona Delestre

Aktuálně třetí nejlepší jezdec světa Simon Delestre zopakoval historii při dalším kole Global Champions Tour. V pátek 9. září zvítězil v Římě stejně jako před rokem, tentokrát však sedlal jiného koně, a to Chesall Zimequest…
09.09.2016 23:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

závěrečné páteční soutěži se představilo 44 zahraničních jezdců, na něž čekal parkuru 150/155 centimetrů vysoký, postavený od Uliana Vezzani. Jeho kurz byl opět těžkou prověrkou pro jezdce, a jak se během soutěže ukázalo, bylo třeba dávat si pozor od startu až do cíle, a to včetně hlídání si časového limitu. Do rozeskakování se nakonec probojovalo osm jezdců.

Rozeskakování nabídlo jezdcům více variant při nájezdech na skoky. Jako první se představil Denis Lynch a All Star, jeho čas byl však velmi rychle překonán senzační jízdou Švýcara Piuse Schwizera, kterýpoměrně novým přírůstkem do své stáje Leonardem de la Ferme CH dokončil o více jak dvě vteřiny rychleji, a to v čase 36 vteřin.

Zdálo se, že rychlejší rozeskakování již není skoro možné. To by ale na startu nemohla čekat světová trojka Simon Delestre. Potvrdili svoji pověst velmi rychlé dvojicerozeskakování, když dokázali stlačit čas na konečných 35,35 vteřin. Tím si zajistili první příčku.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE