reklama 11B

LGCT ve Vídni táhne opět silnou konkurenci

Další kolo seriálu Longines Global Champions Tour se bude konat 15. – 18. září ve Vídni. Je to poslední závod před finálovým kláním, které hostí v listopadu Katar. A opět přitahuje ty nejlepší parkurové jezdce na světě…
13.09.2016 13:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Rolf-Göran Bengtsson vede bodování LGCT. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Po uplynulém kole LGCT v Římě se s nepatrným odstupem ujal vedení v bodování série Švéd Rolf-Göran Bengtsson. Ten letos na svém kontědvě vítězství v LGCT Grand Prix, v Paříži a Valkenswaardu. Na druhé příčce se drží Edwina Tops-Alexander, která vyhrála hned první dubnovou Velkou cenu na Miami Beach. Oba tito jezdci nebudou ve Vídni chybět.
 
To ovšem není zdaleka vše. Obsazení vídeňského mítinku slibuje skutečně velkolepou podívanou. Dorazí Luciana Diniz (POR), která právě loni triumfovala v rakouské metropoli s Winningmoodem a diváci se mohou těšit na silnou francouzskou dvojici Simon Delestre a Kevin Staut, kteří jsou oba momentálně ve světové TOP 10.
 
Hvězdnou sestavu posílá Německo. Stačí jmenovat: Ludger Beerbaum, Marcus Ehning, Daniel Deusser, Marco Kutscher a Hans-Dieter Dreher. Doplní je mimo jiné Ir Bertram Allen nebo britské duo John a Michael Whitakerovi.
 
Grand Prix LGCT je na programu v sobotu 17. září, o den později se pojede týmová soutěž LGCL. 
 
Zdroj: web LGCT



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE