reklama 11B

LGCT zamíří letos dvakrát do Valkenswaardu. Live stream bude placený

ikonka

Longines Global Champions Tour bude mít v roce 2021 hned dvakrát zastávku v nizozemském Valkenswaardu. Jak uvedli organizátoři seriálu, ve dnech 4. až 6. června tam proběhne čtvrté kolo, které se mělo konat ve francouzském Cannes.
08.05.2021 14:26  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Město Cannes na Francouzské riviéře je součástí globálního okruhu LGCT již dlouhou dobu, ale za současných okolností nebylo možné připravit akci tak, aby splňovala všechny nejnovější bezpečnostní regulační požadavky. 
 
„Jsme potěšeni, že můžeme zajistit nové místo konání čtvrtého kola série v Tops International Areně,“ zmínili pořadatelé. Jezdci a koně budou startovat na zcela novém travnatém kolbišti, jehož povrch byl ve Valkenswaardu nedávno nově vybudován. 
 
Změna místa konání z Cannes do Valkenswaardu pouze doplní již naplánovaný mítink LGCT v Tops International Areně. Longines Global Champions Tour bude pokračovat po zahajovacím kole v katarském Dauhá od 21. do 23. května ve španělském Madridu. Další kolo se uskuteční od 27. do 29. května v Ramatuelle u Saint Tropez. Po Valkenswaard budou následovat Stockholm, Paříž, Monako, Berlín, Londýn, znovu Valkenswaard, poté Hamburk, Řím, Mexico City, New York, Šanghaj a nakonec od 18. do 21. listopadu Praha.
 
Pořadatelé LGCT také oznámili, že spustili novou streamovací službu GCTV, která nabídne nejen přímé přenosy soutěží, ale také pohled do zákulisí, analýzu parkurů nebo i vícejazyčný formulář. Bezplatně dostupné však budou pouze analytiky, prohlídky kurzů, rozhovory apod. Ten, kdo bude chtít sledovat živě všechny soutěže, si nově bude muset zaplatit necelých 60 eur za rok. Balíček s dalším prémiovým obsahem stojí téměř 180 eur za rok. V případě měsíčních plateb přístupy stojí bezmála 10, resp. 25 eur. 
 
Foto: Stefano Grasso
Zdroj: tisková informace LGCT
 
 

Jste ochotni platit za sledování on-line přenosů Global Champions Tour?

celkem hlasů: 81

Hlasování skončilo.

Ano 8 / 9.88%
Ne 64 / 79.01%
Zvažuji to 9 / 11.11%



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE