reklama 11A

Koně v Dauhá mají za sebou Vet Check. Série GCL startuje už ve čtvrtek

ikonka

V katarském Dauhá startuje již ve čtvrtek světová parkurová série Global Champions. První soutěžní den bude na programu mj. úvodní kolo týmového klání Global Champions League. Ve středu všichni koně úspěšně prošli veterinární přejímkou.
03.03.2021 12:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Veterinární přejímka koní, kteří se v Dauhá účastní prvního kola série Global Champions, byla na programu ve středu 3. března od 10:30 hodin tamního času. 
 
Úspěšně ji mají za sebou i koně Anny Kellnerové – patnáctiletý valach Balguero a třináctiletá klisna Catch Me If You Can OLD, které zachytil svým objektivem oficiální fotograf LGCT a GCL Stefano Grasso.
 
V 17:45 hodin proběhne tzv. Warm up, kdy jezdci a koně budou moci v závodní aréně střediska Al Shaqab absolvovat během 60 sekund tréninkový parkur. 
 
Následně bude sestavena startovní listina pro čtvrteční soutěže. Tou úplně první bude od 15:00 hodin v rámci CSI5* dvoufázové skákání na výšce 145 centimetrů a poté bude následovat od 17:45 hodin již první část soutěže družstev Global Champions League, na jejímž startu bude i celek Prague Lions. Vedle Anny Kellnerové jej v Dauhá zastupují Niels Bruynseels (BEL) a Jur Vrieling (NED).
 
Global Champions čeká v roce 2021 celkem 16 zastávek. Po Dauhá budou následovat Madrid, Ramatuelle / Saint Tropez, Cannes, Stockholm, Paříž, Monako, Berlín, Londýn, Valkenswaard, Hamburk, Řím, Mexiko City, New York, Šanghaj a Praha. Galashow světového parkuru GC Prague Playoffs je naplánovaná na 18. až 21. listopadu.
 
Foto Stefano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE