reklama 11D

Parkurové hvězdy jsou již v Dauhá. LGCT představila seznam účastníků

ikonka

Příští týden se v Dauhá uskuteční první kolo parkurové série Global Champions 2021. Jezdci a koně jsou již na místě, neboť od tohoto čtvrtka se v aréně Al Shaqab bude soutěžit v rámci „zahřívacích závodů“ úrovně CSI5*. Zveřejněn byl seznam účastníků.
24.02.2021 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Sezona 2021 světové parkurové série Global Champions odstartuje v Longines Areně v Al Shaqab v katarské Dauhá příští týden, konkrétně od 4. do 6. března. 
 
Ve středu 24. února organizátoři Longines Global Champions Tour a Global Champions League oznámili oficiální seznam jezdců, kteří se zahajovacího mítinku zúčastní.
 
Mezi 48 jmény jsou např. Pieter Devos (BEL), Marcus Ehning (GER), Maikel van der Vleuten (NED), Penelope Leprevost (FRA), Peder Fredricson (SWE), Christian Ahlmann (GER), Edwina Tops-Alexander (AUS), Gregory Wathelet (BEL), Eric Lamaze (CAN), Scott Brash (GBR), ale také Češka Anna Kellnerová. Z týmu Prague Lions nechybí dále Niels Bruynseels (BEL) a Jur Vrieling (NED).
 

Kompletní seznam jezdců najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

V souladu s pokyny tamního ministerstva zdravotnictví bude kapacita tribun omezena na 10 procent. Vstupenky je možné zakoupit na místě konání osobně pouze ve dnech konání akce. Pro české fanoušky parkurového skákání je však podstatně důležitější informace, že celá akce bude streamována živě na GCTV.
 
Šestnáctikolová túra bude pokračovat po Dauhá až v druhé polovině května, a to ve španělském Madridu. Dalšími zastávkami jsou Ramatuelle / Saint Tropez, Cannes, Stockholm, Paříž, Monako, Berlín, Londýn, Valkenswaard, Hamburk, Řím, Mexiko City, New York, Šanghaj a Praha. Galashow světového parkuru GC Prague Playoffs ne naplánována na 18. až 21. listopadu.
 
Foto: LGCT / Stefano Grasso



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE