reklama 11D

Trunda po pádu ve Strzegomi: Jsem trochu dobitej, ale zítra pokračuji

ikonka

Olympionik Miroslava Trunda pokračoval v sobotu účastí při mezinárodních závodech ve všestrannosti CCI3*-S v polské Strzegomi. Na programu byl parkur i terénní zkouška, která pro českého reprezentanta skončila pádem.
20.04.2024 22:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytl Miroslav Trunda  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Ačkoliv v sobotu ve Strzegomi celý den pršelo, parkurová část soutěže CCI3*-S pro Miroslava Trundu dopadla poměrně dobře. „Kobyly šly dobře, byť jsme se Shutterflyke měli dvě chyby. S Trnkou jsme šli čistě,“ shrnul jezdec. 
 
V následném krosu šel v sedle Shutterflyke pouze tréninkově několik skoků. „S Trnkou jsem doběhl skoro celý kros, ale na předposlední překážce jsme se neshodli na odskoku a doslova mě katapultovala ze sedla. Takže jsem trochu dobytej, ale dobrý – zítra půjdu ještě kros s Melčou (pozn. red.: Mellevue van Rechteren),“ prozradil Miroslav Trunda. 
 
Se zmíněnou třetí klisnou startuje v soutěži CCI2*-S a parkur s ní absolvoval bez penalizace.
 




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE