reklama 11A

Kalendář Global Champions 2021: Finále v New Yorku, Playoffs v Praze

ikonka

Zástupci světové parkurové série Global Champions odtajnili kalendář pro sezonu 2021. První kolo se uskuteční v katarském Dauhá na začátku března, finále proběhne v rámci patnácté zastávky v New Yorku a vše uzavře GC Playoffs v pražské O2 areně.
15.12.2020 18:39  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Celkem šestnáct zastávek bude mít v roce 2021 parkurová série Global Champions, která opět nabídne jak túru pro jednotlivce Longines Global Champions Tour, tak týmovou soutěž Global Champions League, v níž nechybí družstvo Prague Lions s Češkou Annou Kellnerovou. 
 
Sezona odstartuje v katarském Dauhá na začátku března a skončí během září finálovým závodem v New Yorku, po kterém bude následovat vyvrcholení při Playoffs v Praze. „S potěšením oznamujeme naše termíny pro rok 2021 a těšíme se na novou sezonu s důvěrou, vzrušením, ale také s pokorou. Znám všechny zúčastněné strany a zejména naši věrní fanoušci se těší na nový začátek sezony po tak náročném roce poznamenaném globální pandemií. Úzce spolupracujeme s hostitelskými městy a jednáme s partnery, abychom zajistili očekávaný návrat k parkurovým závodům nejvyšší úrovně s velkým důrazem na zdraví a bezpečnost všech zúčastněných. Rád bych poděkoval za trvalou podporu všem sponzorům i vlastníkům týmů,“ uvedl prezident Longines Global Champions Tour a Global Champions League Jan Tops. 
 
Po úvodu v Dauhá se veškerá pozornost přesune na přelomu dubna a května do čínské Šanghaje. O dva týdny později naváže třetí kolo v německém Hamburku a v květnu se uskuteční ještě mítinky ve španělském Madridu a francouzském Ramatuelle u St. Tropez. Šestý závod v Cannes proběhne hned o pár dní později. 
 
Z francouzské riviéry zamíří nejlepší parkuroví jezdci a koně v druhé polovině června do švédského Stockholmu, ale hned další týden se opět vrátí do Francie, a to rovnou do hlavního města. Druhou polovinu sezony Global Champions i roku 2021 otevře od prvního července závod v Monaku a před olympijskými hrami se uskuteční ještě druhý z německých mítinků v Berlíně. Po krátké pauze, kdy mnozí účastníci budou startovat v Tokiu, se parkuroví příznivci mohou těšit v polovině srpna do Londýna odkud se přesunou do nizozemského Valkenswaardu. Jedinou zářijovou zastávkou v Evropě bude v první půlce měsíce Řím. Následovat bude přelet do Mexico City a odtud další letecký most do New Yorku. 
 
Velkolepým vrcholem série Global Champons bude již potřetí galashow světového parkuru GC Prague Playoofs, kterou bude od 18. do 21. listopadu hostit pražská O2 arena. 
 
Kromě nové termínové listiny společnost Global Champions představila v úterý 15. prosince i nový web, který fanouškům poskytne uživatelsky přívětivější prostředí. Stránky jsou plné užitečných informací, fotografií i videí zachycující fantastické zážitky LGCT a GCL. Najdete ho na adrese www.gcglobalchampions.com.
 

Chystáte se na některé z kol Global Champions podívat osobně?

celkem hlasů: 48

Hlasování skončilo.

Ano, jen v Praze 38 / 79.17%
Ano, na víc kol 4 / 8.33%
Ještě nevím 4 / 8.33%
Ne 2 / 4.17%



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE