reklama 11D

Ange Pitou nestačil v listed proutěnkách, Mr Dreamer čtvrtý v Le Mans

ikonka

Více než tři měsíce po páté příčce v listed proutěnkách v Cagnes-sur-mer se vrátil pětiletý Ange Pitou na dráhu. V sedle se svým stálým jezdcem Janem Kratochvílem tentokrát uzavřel osmičlenný doběh listed Prix du Mont Dore (3800 m, 88 000 eur).
23.04.2024 17:24  |  Autor: Martin Cáp  |  Foto: France Galop  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Valach Dostihového klubu iSport-Váňa, který na francouzských drahách reprezentuje vlastní barvy Josefa Váni, si v silně obsazeném dostihu počínal aktivně a v roztaženém poli dlouho cválal na průběžné třetí pozici. Ještě při vbíhání do cílové roviny byl ve hře o přední příčky, ale v závěrečných stovkách metrů zeslábl a klesl na osmé místo se ztrátou necelých 16 délek na vítěze Gold Tweet, který v prosinci vyhrál steeplechase gr. 2 v Auteuil a loni v lednu na stejné úrovni opanoval Cleeve Hurdle v Cheltenhamu.

Na závodiště Le Mans cestovala dvojice svěřenců trenéra Zdeňka Seménky v barvách majitelky Hany Veselé. Lépe si počínal účastník loňského derby Mr Dreamer, jenž pod náhradním jezdcem Richardem Juteauem odvodil classe 3 Prix du Canton de Sille-le-Guillaume (1600 m, 20 000 eur) a v cíli bral čtvrté peníze s odstupem 1 1/4 délky na vítěze. Stejně starý Lakissimo doběhl poslední třináctý v classe 3 na 2300 metrů.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE