reklama 11B

Klusáci doufají alespoň v jeden mítink. Mohl by být za měsíc v Chuchli

ikonka

V sobotu 17. října se měly konat klusácké dostihy v Bravanticích a dva vypsané termíny měla i Velká Chuchle, kde se měl 31. října běžet St. Leger i Velká cena dvouletých, 17. listopadu pak mj. Zimní cena tříletých. Tyto tři dostihy jsou prioritní.
16.10.2020 11:54  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Dle informací od Heleny Pokorné z České klusácké asociace je vyvíjena snaha, aby se mohly v listopadu odběhnout alespoň důležité dostihy pro mladší ročníky koní. Jedná se o St. Leger pro čtyřleté, Velká cena dvouletých a Zimní cena tříletých.
 
„Doufáme, že se situace v listopadu trochu zlepší a bude se moci uskutečnit alespoň jeden mítink, během něhož by se odběhly dostihy mladších ročníků a případně také Trotteur Francais. Vše bude záležet, zda se podaří vyjednat pro tuto akci výjimku, příp. se vládní restrikce zmírní,“ říká Helena Pokorná.
 
„Zatím kalkulujeme s více termíny, nemusí zůstat u původně plánovaného 17. listopadu. V úvahu připadá např. 14. nebo 21. listopadu. V ideálním případě bychom to směřovali k druhému listopadovému týdnu, ale nevylučujeme ani pozdější datum. Určitě však nepočítáme s oddalováním do prosince,“ dodala.
 
Ilustrační foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE