reklama 11A

Syrenka šestá v Chantilly, o dotaci přišla v posledních metrech

ikonka

Klasická vítězka Syrenka ze stáje Westminster Race Horses vstoupila do sezony šestým místem v classe 3 na all-weather dráze v Chantilly. Čtyřletá svěřenkyně Václava Luky mladšího se vrátila na dráhu po osmiměsíční dostihové přestávce.
24.02.2022 15:32  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

V sedle s Lucií Fialovou, která navážila 53 kg, se hnědka hned po startu ocitla na špici a nezbylo jí, než se postarat o tempo dostihu. Po zatočení do cílové roviny dlouho živila šance na umístění a zeslábla až v posledních 200 metrech, kdy se před ni dostalo několik finišujících soupeřů. Z šesté příčky ztrácela 3 1/4 délky na vítězného Chachnaka a hlavu na pátého koně v cíli.

Pro Syrenku to byl sedmý start kariéry, která dosud probíhala převážně ve Francii. Své první vítězství po sérii umístění vybojovala loni v březnu na dráze Lyon la Soie. Posléze ji trenér Luka přesměroval do Bratislavy, kde ovládla velmi lehce o 4 délky Jarní cenu kobýl. Ve Starohájském kritériu skončila šestá.

Ilustrační foto: Petr Guth, dostihovy-svet.cz




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE