reklama 11B

Small Tour pro Rakušanku Omari. Nejlepším Čechem byl druhý Skutecký

ikonka

Nejpočetnější soutěží zahajovacího dne CSI v Olomouci byla soutěž Small Tour. Na parkuru vysokém do 120 centimetrů si nakonec pro první místo dojela rakouská jezdkyně Sarah Omari s klisnou Quinn van de Heffinck. Druhé místo vybojoval Viktor Skutecký.
16.06.2021 17:03  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Český reprezentant Viktor Skutecký startoval s valachem Jolly Joker v první části soutěže a jeho bezchybný výkon s časem 31,88 vteřiny byl dlouhou dobu s velkým náskokem vedoucí a odolával atakům soupeřů. Nakonec si však český úspěšný reprezentant odnesl druhé místo. 
 
Ke konci soutěže se totiž ještě rychleji dostala do cíle rakouská jezdkyně Sarah Omari s klisnou Quinn van de Heffick. Vítězný čas se zastavil na hodnotě 31,18. 
 
Třetí nejlepší výkon podal ve středu již jednou vítězný Shane Dwan z Irska. Tentokrát sedlal klisnu Bipeggio a dokončil v čase 32,38 vteřiny. Na dekorování elitní šestice jsme měli ještě jedno české zastoupení. Pěkné páté místo obsadil Vladimír Malák s valachem Cassital By Boris.
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE