reklama 11C

Cenu města Olomouce ovládly ženy. Vyhrála Kureková, druhá Michlíčková

ikonka

Tři muži a tři ženy postoupili v neděli odpoledne do rozeskakování Ceny města Olomouce. Zatímco všichni muži chybovali, ženy zopakovaly bezchybné jízdy a umístily se na medailových pozicích. Vítězkou se stala Radka Kureková ze Slovenska.
30.05.2021 17:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12D

 
Radka Kureková v sedle Consulenta de Prelet Z zvítězila v Ceně města Olomouce díky dvojí bezchybné jízdě v čase rozeskakování 42,07 sekundy. Jen o šest setin za ní skončila v této soutěži na úrovni ST** Mariana Michlíčková na Officierovi van de Achterhoek. Třetí příčku brala nedávná vítězka Velké ceny Brna Štěpánka Zaoralová s Diabellou 1.
 
Nebýt jednoho shození, vyhrál by díky času 41,35 vteřiny Marek Klus s Jariscou van het Hagenhof. Takto se musel spokojit se čtvrtou pozicí. Také Jiří Hruška s Aquarelou B I2M byl rychlejší než vítězka. V jeho případě časomíra ukázala hodnotu v cíli 41,53. Posledním rozeskakujícím se byl Jiří Skřivan v sedle Holland TN. 
 
Kolbiště v Olomouci na dlouhou dobu neosiří, neboť již za 17 dní zde startuje Světový pohár CSI2*-W. Rozpis závodů byl schválen Mezinárodní jezdeckou federací před pár dny a již jsou nahlášeni jezdci a koně z více jak deseti zemí. 
 
Foto: Jenda Andrash a Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE