reklama 11A

Severočeská oblast chce, aby ČJF nechala otevřít kauzu Vingrálková

ikonka

Výbor Severočeské oblasti ČJF zveřejnil prostřednictvím sociálních sítí své stanovisko ke kauze parkurové jezdkyně Sáry Vingrálkové, v němž vyjadřuje názor, že by ČJF měla iniciovat prostřednictvím FEI, MOV a WADA odvolání proti rozhodnutí RK ČOV.
03.03.2021 22:17  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„V zájmu dodržení Fair Play sportu jsme nuceni zareagovat na kauzu, která se týká člena ČJF – reprezentanta – jezdkyně Sáry Vingrálkové. Rozhodnutí RK ČOV považujeme za neakceptovatelné. Celkové zdůvodnění tohoto rozhodnutí se opírá o tvrzení jezdkyně, která odporují skutečnosti,“ uvádí členové OV Severočeské oblasti ČJF ve své reakci publikované na svém facebookovém profilu.
 
Zástupci oblasti se odvolávají především na existenci veřejně dostupného videozáznamu. Ten podle nich zpochybňuje či dokonce vyvrací některé body popisu skutkového stavu, který je uveden v Rozhodčím nálezu Rozhodčí komise Českého olympijského výboru.
 
„V poučení tohoto Rozhodčího nálezu ČOV je psáno, že je konečné a odvolat se může pouze FEI, MOV a WADA. Doufáme, že ČJF bude dost silná na to, aby tuto kauzu otevřela a přes výše dané instituce se snažila český jezdecký sport očistit,“ dodávají v závěru svého stanoviska zástupci uvedené oblasti.
 
Ilustrační foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE