reklama 11A

Marek Hentšel vítěz 56. Velké ceny Ostravy. Ve finále čtyři bezchybní

ikonka

Velká cena Ostravy má za sebou 56. ročník. Ten proběhl v náhradním termínu a na nižším stupni obtížnosti, než je obvyklé při Českém skokovém poháru. Z jedenácti dvojic dvě základní kolo nedokončily, a tak do finále postoupili všichni ostatní.
09.08.2020 21:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Šest účastníků Velké ceny Ostravy, která se jela v neděli 9. srpna na stupni obtížnosti S**, překonalo základní kolo s nulou na bodovém kontě, ale jen čtyři stejný výsledek zopakovalo ve finálové části soutěže. 
 
Nejrychlejší byl Jakub Ludvík s Olympic Day (47,11 sec.), ale chyba jej odsunula na páté místo. Další tři dvojice zapisovaly nulu a čas přes padesát sekund, což na vítězství nestačilo. 
 
Marek Hentšel s L-Queridou totiž také nechyboval, ale projel cílem v čase 48,06, což pro něj znamenalo první příčku. Velkou cenu Ostravy vyhrál po dvou letech, v roce 2018 se mu to povedlo s Censorem na stupni obtížnosti T*. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto archiv Pavla Hudečka / JK Baník Ostrava (Zdroj: FB)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE