reklama 11A

Český skokový pohár 2020 zahájí pravděpodobně Velkou cenou Litomyšle

ikonka

Dominantou domácího parkurového kalendáře je již 19. rokem Český skokový pohár, který by za normálních okolností měl mít za sebou již dvě kvalifikační kola v Martinicích a v Brně. To třetí se mělo konat 14. až 17. května v Hradištku, ale je odloženo.
08.05.2020 17:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Zástupci Asociace Českého skokového poháru usilovně pracují na sestavení nové termínové listiny pro sezonu 2020. Jak prozradil pohárový event manažer Aleš Suchánek, cílem organizátorů je, aby se uskutečnilo všech dvanáct mítinků.
 
„V tuto chvíli je jasné snad jen to, že by Český skokový pohár měl začínat první červnový týden v Suché u Litomyšle. Hledáme tak mimo jiné náhradní termíny pro Martinice, Brno, Hradištko a Ostravu. Finální podoba kalendáře snad již bude brzy připravena k publikaci,“ konstatoval Suchánek.
 

PSALI JSME: Jiří Skřivan: Začátek sportovní jezdecké sezony vidím optimisticky

 
Domácí parkurovou extraligu hostí dále Frenštát pod Radhoštěm, Olomouc, Opava, Ptýrov, Praha (novým členem Asociace ČSP je Chuchle Arena Praha), Zduchovice a pořadatelem finálového klání se stanou Hořovice. Letos by měl proběhnout již 19. ročník tohoto seriálu.
 
Ilustrační foto Zenon Kisza / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE