reklama 11D

Ještě nevím, se kterým koněm odstartuji v Super GP, říká Smolders

ikonka

Nizozemský jezdec Harrie Smolders je jedním z kvalifikovaných do Super Grand Prix, která se odehraje v sobotu 20. listopadu při galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs. „Každý se do ní chce kvalifikovat,“ uvedl v rozhovoru.
28.09.2021 18:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Nizozemec Harrie Smolders si atmosféru pražské Super Grand Prix vychutnal při Global Champions Prague Playoffs v roce 2018 a je šťastný, že se mu do ní podařilo kvalifikovat i letos.
 
„Je to velmi prestižní soutěž, každý se do ní chce kvalifikovat a mám štěstí, že se mi to letos povedlo. Snad se nám podaří předvést náš nejlepší výkon,“ říká v krátkém video rozhovoru. S jakým koněm bude v této závěrečné soutěži Longines Global Champions Tour 2021 startovat, to zatím neví. „To je ještě trochu předčasné. Rozhodnu se pár týdnů před závody, který z mých koní bude ideální.“
 

Nepřehlédněte: Do Šamorína se chystám první víkend, říká Kellnerová. Vstupenky zdarma

 
Pokud by měl být i členem týmu Paris Panthers při Super Cupu Global Champions League, rozhodování by měl ještě složitější. „To bych pak potřeboval dva koně. To ale záleží i na tom, jak se budou cítit. S naší strategií přijdeme až těsně před závody v Praze,“ dodal Harrie Smolders.
 

 
Redaktor: Josef Malinovský, foto a video: Radim Kaller
Zdroj: Global Champions Prague Playoffs



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }