reklama 11D

Global Champions v Šamoríně? Dva týdny po sobě a skákat se bude v hale

ikonka

Kalendář Mezinárodní jezdecké federace odkrývá další možný posun v hledání náhradních termínů pro Global Champions, jejíž kola v New Yorku a v Šanghaji byla zrušena. Oba přidané mítinky by se mohly odehrát v hale x-bionic sphere v Šamoríně.
03.09.2021 13:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Pro čtvrtý říjnový víkend již je dle kalendáře FEI v podstatě jasno, že by se během něj měl uskutečnit náhradní závod parkurové série Global Champions ve slovenském Šamoríně. 
 
Termín od 21. do 24. října je totiž označen bez vykřičníku, a tudíž je schválen. Nově však ještě přibyly závody GCT a LGCT na úrovni CSI5* i pro předešlý týden, konkrétně od 15. do 17. října. V x-bionic sphere by se tak mohly konat oba mítinky místo New Yorku a Šanghaje.
 

Psali jsme: Změny v kalendáři Global Champions. NY a Šanghaj zrušeny, nově Šamorín

 

Před listopadovou galashow světového parkuru Global Champons Prague Playoff by se tak měla uskutečnit již jen dvě dvojkola. To první proběhne v italském Římě od 10. do 12. září, resp. 16. až 18. září, přičemž první týden je za původně plánované Mexico City. Následovat bude s největší pravděpodobností zmiňovaný Šamorín a ve dnech 18. do 21. listopadu vše vyvrcholí v libeňské O2 areně.
 
Nutno však upozornit, že pořadatelé série Global Champons k Šamorínu ani odvolání New Yorku a Šanghaje žádnou oficiální zprávu nevydali a vše vyplívá pouze ze změn v databázi Mezinárodní jezdecké federace.
 
Foto: se souhlasem x-bionic sphere
Zdroj: FEI a x-bionic sphere



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE