reklama 11D

Prague Playoffs se vrací do O2 areny. Připojte se mezi dobrovolníky!

ikonka

Ve dnech 18. až 21. listopadu 2021 se do pražské O2 areny vrátí již potřetí galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs. Organizátoři této výjimečné show nyní zahájili nábor dobrovolníků.
18.08.2021 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Libeňská O2 arena bude hostit největší parkurovou show hostit od 18. do 21. listopadu. Pořadatelem Global Champions Prague Playoffs je Czech Equestrian Team a členové realizačního týmu tři měsíce před jejím startem zahájili nábor dobrovolníků. 
 
„Jako organizátor této výjimečné show hledáme pro doplnění technického týmu komunikativní a přátelské jednotlivce milující parkurové skákání, schopné tvrdého nasazení, jejichž cílem je obrovský úspěch této akce,“ uvedl Karel Seidenglanz. „Pracovní náplní tohoto týmu jsou pomocné práce v zázemí,“ doplnil.
 
Pro brigádníky akce nezačíná až ve čtvrtek 18. listopadu, ale již v pondělí. Pracovní doba je v rozmezí od 6:00 do 23:00 hodin, resp. dle aktuální potřeby. Základním požadavkem pro práci dobrovolníka je věk od 18 let. Mezi preference se řadí časová flexibilita, možnost pracovat po celou dobu akce a výhodou je i komunikativní znalost anglického jazyka. 
 
„Zájemcům můžeme nabídnout neocenitelné zkušenosti, možnost poznat nové lidi, podílet se na realizaci této výjimečné události, v neposlední řadě pak přístup na staff tribunu v době volna, týmové oblečení, ubytování a stravování po celou dobu účasti,“ dodává člen realizačního týmu Karel Seidenglanz. 
 
Kontaktní formulář najdete na adrese www.pragueplayoffs.com/informace-pro-dobrovolniky. V případě dotazů můžete psát na e-mail: production@pragueplayoffs.com.
 
Foto: GC Prague Playoffs
Zdroj: GC Prague Playoffs



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE