reklama 11C

Za tituly účast v O2 areně. Mistři ČR mají pozvánky na Prague Playoffs

ikonka

Novopečení juniorští mistři České republiky v parkurovém skákání z pražské Chuchle Areny, stejně jako ti seniorští z Olomouce, se mohou radovat nejen ze zlatých medailí. Od pořadatele Prague Playoffs dostali navíc pozvánku k účasti na závodech CSI2*.
01.09.2021 09:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V neděli 29. srpna vybojovaly Karolína Dvořáková a Anna Marie Vítek mistrovské tituly v kategoriích mladších a starších juniorů v parkurovém skákání. Na stupních vítězů si převzaly nejen medaile České jezdecké federace, ale také vouchery, které je opravňují ke startu při galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs.
 
„Czech Equestrian Team stejně jako v roce 2019 umožní mistrům republiky v parkurovém skákání v rámci podpory českých jezdců zdarma účast s jedním koněm v soutěžích kategorie CSI2* při závodech GC Prague Playoffs. Týká se to jak mladších a starších juniorů, tak držitelů mistrovských titulů v kategoriích jezdců do 25 let a seniorů,“ uvedla sportovní ředitelka Global Champions Prague Playoffs Markéta Šveňková.
 
Vedle Karolíny Dvořákové a Anny Marie Vítek se tak do libeňské O2 areny mohou těšit vítězové z mistrovství ČR v Olomouci, kde kategorii žen ovládla Lucie Strnadlová a mezi jednotlivci nenašel přemožitele Jan Štětina. Držitelka zlaté medaile soutěže U25 Denisa Vegrichtová nabídnutou účast bohužel potvrdit nemohla, neboť aktuálně nemá do vypsané úrovně CSI2* během listopadových závodů k dispozici koně.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE