reklama 11A

Grand Prix v Kronenbergu s českou účastí. Nejlépe zajel Filip Doležal

ikonka

Čeští jezdci zakončili v neděli 6. června svou účast na CSIO3* v Kronenbergu. Hlavní soutěží dne byla Grand Prix s překážkami do 150 centimetrů. České barvy zastupovaly tři dvojice. Nejlépe si vedl Filip Doležal s Coup De Coeur Gp Madame Z.
07.06.2021 11:54  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Velkou cenou do 150 centimetrů skončilo v neděli 6. června CSIO3*, které se konalo v Peelbergenu – Kronenbergu. České barvy zastupovali Jan Štětina, Tereza Veselá a Filip Doležal.
 
Nejlépe si vedl právě Filip Doležal, jenž v sedle Coup De Coeur Gp Madame Z dovezl pět trestných bodů a obsadil 28. místo.
 
Vítězem se stal Portugalec Duarte Romao s valachem Cayman Jolly Jumper, který vyhrál díky čistému a nejrychlejšímu rozeskakování.
 

Kompletní výsledky jsou ZDE

 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE