reklama 11D

Chudyba při CSI ve Zduchovicích dvakrát vyhrál. Dařilo se i Papouškovi

ikonka

Slovenský reprezentant s českými kořeny Bronislav Chudyba při mezinárodních skokových závodech CSI2* ve Zduchovicích dokázal během jednoho dne dvakrát zvítězit. Nejprve ovládl Big Tour a poté nenašel přemožitele ani ve finále Medium Tour.
05.06.2021 20:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
První sobotní soutěž při CSI ve Zduchovicích ovládla Rozálie Sovová s Jettou. Na parkruru do 120 centimetrů neudělala ani jednu chybu a její čas 52,72 nikdo nepokořil.
 
V soutěži pro pěti a šestileté koně s výškou překážek 120/130 centimetrů se nejvíce dařilo Super Erice s Kamilem Papouškem. Tomu nechybělo mnoho k vítězství ani v Big Tour na výšce 140 centimetrů. Časomíra mu v cíli ukázala hodnotu 62,86 sekundy, což bylo sice výrazně méně, než měla většina jeho soupeřů, jeden byl ovšem rychlejší. Tím byl Bronislav Chudyba v sedle Mjanghoj´s Constantina Z. Ten měl čas 61,58. 
 
Také v další soutěži, která byla vyhrazena sedmiletým koním, nikdo z Čechů nevyhrál. Markovi Klusovi s Liverpoolem k tomu chybělo 12 setin. Právě o ty byl rychlejší Němec Alexander Müller na klisně Joint. 
 
V podvečerním finále Medium Tour s výškou překážek 135/140 centimetrů postoupilo do rozeskakování 11 dvojic. Nejrychlejší a bezchybný byl Bronislav Chudyba na hřebci Lamborghini 98. Za ním se umístil Polák Tomasz Miskiewicz s klisnou Stakkato Lazar, třetí byl Philipp Schober na valachovi Guesssina z Německa. Mezi dekorovanými nechyběli čtvrtý Václav Horký a pátý Vladimír Malák. 
 
Nedělní program začíná v 8:00 hodin. Grand Prix se pojede od 12:00. Všechny soutěže odvysílá živě internetová televize EquiTV.cz.
 
Foto: Josef Malinovský
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE